Gebruikersbijeenkomst TriasWeb – 24 september

24 sep

De gebruikersbijeenkomst voor TriasWeb-beheerders zal dit jaar plaatsvinden op dinsdagmiddag 24 september bij de Observant in Amersfoort, van 13.00 tot 16.45 uur. Tijdens deze middag brengen wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom TriasWeb en delen gebruikers ervaringen met elkaar.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier of neem contact met ons op.

Programma
12.00-13.00 uur: Inlooplunch
13.00-13.30 uur:  Plenaire start (welkom en presenteren ontwikkelingen)
13.30-14.15 uur:   Sessie ronde 1
14.15-14.45 uur:   Pauze
14.45-15.30 uur:   Sessie ronde 2
15.30-16.00 uur:   Pauze
16.00-16.30 uur:   ‘In de spreekkamer’
16.30-16.45 uur:    Afsluiting

Toelichting programma
Tijdens de sessie rondes kunt u twee van de drie onderstaande sessies kiezen:

 1. Best practice meldmodule
  De zorg is onderhevig aan diverse veranderingen. Zo heeft u te maken met kwaliteitskaders en keurmerken en steeds veranderende wet- en regelgeving. Ook intern kan het beleid veranderen en daarmee bijvoorbeeld ook de keuze wat er gemeld moet worden. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie bij blijft met alle ontwikkelingen die er spelen en dat de melding up to date blijft? Wij nemen u mee in onze best practice meldmodule en horen graag uw ideeën hierover.
 2. De doorontwikkeling van TriasWeb
  Tijdens deze sessie krijgt u inzage in onze roadmap, productvisie en het releasebeleid. Wij nodigen u uit om mee te denken over één van de thema’s op de roadmap: meldingsoverzicht in TriasWeb.
 3. Materialen en middelen om TriasWeb in de praktijk te borgen
  Wij gaan met u in gesprek over hoe u zorgt voor een goede implementatie en borging van TriasWeb/Pythia en welke materialen daarbij kunnen ondersteunen. Mocht u materiaal hebben wat u gebruikt tijdens de implementatie wat ook voor andere klanten interessant zou kunnen zijn? Wij zouden het inspirerend vinden om dit met elkaar te delen.

In de spreekkamer
Tijdens ‘In de spreekkamer’ heeft u de kans om aan onze specialisten uw vragen te stellen over TriasWeb of met andere collega’s uit het veld te sparren over onderstaande thema’s:

 • Beheer en techniek
 • Implementatie, borging en trainingen
 • Product en module

Indien mogelijk horen wij graag uw vragen vooraf zodat we kunnen zorgen dat er voldoende experts tot ieders beschikking staan.