x11LRIMG_8560-2c

Anne-Marie Pluijmers

Adviseur

Anne-Marie Pluijmers is van oorsprong verpleegkundige en zeer ervaren in de VVT sector. Ze heeft veel leidinggevende functies in de ouderenzorg bekleed en is altijd op zoek geweest naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg. De client/bewoner staat voor haar centraal en de toerusting van de medewerkers om de zorg goed te kunnen bieden, is hier onlosmakelijk mee verbonden.

Enige tijd geleden heeft Anne-Marie besloten om vanuit een eigen bedrijf organisaties en mensen te ondersteunen en adviseren. Niet meer vanuit een lijnfunctie, maar vanuit projecten de kwaliteit van zorg verbeteren binnen de totale transitie van de zorg: met minder budget meer resultaat bereiken.

Vanuit deze overtuiging heeft Anne-Marie zich aangesloten bij Triaspect en wil graag organisaties helpen bij de implementatie van Pythia. De inrichting van organisaties met zelfsturende teams kunnen alleen maar slagen als medewerkers toegerust zijn met instrumenten die hen inzicht geven waar zij mee bezig zijn en voor wat betreft de veiligheid van zorg vindt zij Pythia een uitkomst!

Als projectcoordinator wil Anne-Marie samen met de desbetreffende zorgaanbieder de implementatie zo soepel mogelijk laten verlopen en een brug zijn tussen enerzijds het instrument Pythia en anderzijds het hanteren hiervan door de medewerkers.

am.pluijmers@triaspect.nl

024-4100050

Neem contact op Terug