Anny van Huet

Anny van Huet

Trainer/Adviseur

Anny van Huet is haar loopbaan gestart als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Al snel werd ze gevraagd voor managementfuncties waarbij zij innovatieve projecten in de verpleeghuiszorg begeleidde en interim functies  in de gehandicaptenzorg vervulde.

Na meer dan twintig jaar zorgervaring maakte Anny – gedreven door haar interesse naar de mens achter de functionaris – de overstap van manager naar supervisor/coach. In die rol ondersteunt ze nog steeds professionals bij het bewustwordingsproces over de invloed van communicatie en gedrag op het werk; de samenwerking, de effectiviteit, de kwaliteit en het werkplezier. De overstap naar dit aandachtsgebied bracht Anny ook in aanraking met andere werkvelden; overheden, opleidingsinstituten en het bedrijfsleven. Zo heeft Anny o.a. een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen en uitvoeren van de opleiding incidentmanagement. De opleiding voor professionals van hulp(verlenings)diensten waarin het proces van, en de samenwerking bij de afhandeling van verkeersincidenten en -calamiteiten wordt geleerd, getraind, begeleid en geëvalueerd.

De grote diversiteit aan werkervaringen vormen voor Anny het overtuigende bewijs, dat een veilige werksfeer onlosmakelijke verbonden is met veilig werken en kwaliteit. Als trainer, adviseur en coach ondersteunt ze zorgorganisaties om die verbinding te realiseren.

 

anny@triaspect.nl

024-4100050

Neem contact op Terug