Dennis Rodel

Dennis Rödel

Adviseur

Dennis houdt zich binnen Triaspect vooral bezig met de verdere ontwikkeling van Pythia en de implementatie daarvan binnen zorginstellingen. Daarnaast adviseert hij als veiligheidskundige binnen de langdurige zorg en ziekenhuiswereld. Daarbij staat hij voor een risicogerichte aanpak en neemt hij de cliënt en de uitvoerende organisatie als voornaamste uitgangspunten.

Zijn grote drijfveer is het vertalen van veiligheid van theorie, wetgeving en beleid naar de dagelijkse zorgpraktijk. Eén van de instrumenten die hij hiervoor heeft ontwikkeld is inmiddels uitgegroeid tot de module Pythia binnen TriasWeb.

Na zijn bachelor Integrale veiligheidskunde aan de Saxion Hogeschool (sterk gericht op bestuurlijke veiligheid) heeft Dennis zijn kennis uitgebreid met diverse opleidingen, o.a. op de terreinen bedrijfs- en procesveiligheid, arbeidshygiëne, crisismanagement, security en informatiebeveiliging.

Door deze mix van disciplines legt hij gemakkelijk verbindingen tussen de verschillende veiligheidsthema’s. Dit laat zich met name zien in steeds verdere integratie van cliënt- en patiëntveiligheid, arbeidsomstandigheden en gebouwveiligheid binnen TriasWeb.

dennis@triaspect.nl

024-4100050

Neem contact op Terug