Edo Houwing

Edo Houwing

Adviseur

Edo Houwing is afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij bij het SiOO de master-opleiding tot arbeids- en organisatiedeskundige gevolgd. Edo is oorspronkelijk aan de slag gegaan als onderzoeker, maar is gaandeweg steeds meer geïnteresseerd geraakt in ontwikkeling van mensen en organisaties, en het bereiken van veranderingen in organisaties. Hij vindt het daarbij belangrijk om te zorgen dat wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar de praktijk.

Edo is bij Triaspect werkzaam als trainer en adviseur. Hij ondersteunt organisaties bij het uitvoeren van onderzoek naar de arbeidsomstandigheden en het doorvoeren van verbeteringen naar aanleiding van de uitkomsten. Daarbij mag hij als gecertificeerd kerndeskundige ook Risico Inventarisaties en Evaluaties officieel toetsen.

Hij is recent ook opgeleid tot veiligheidskundige. Door de combinatie van deze twee disciplines houdt hij zich bezig met de relatie tussen veiligheid en gedrag, waarbij de motivatie van medewerkers en het zelfoplossend vermogen centraal staat.

edo@triaspect.nl

024-4100050

Neem contact op Terug