Foto Hanneke protret

Hanneke Soeting

Adviseur en calamiteitenonderzoeker

Hanneke Soeting is opgeleid als ergotherapeut en heeft ervaring in verschillende sectoren van de zorg. Sinds augustus 2004 is zij werkzaam als zelfstandig projectmanager. Sinds die tijd heeft zij kleine en grote projecten begeleid in de zorg op het gebied van: kwaliteit; verandering van werkprocessen/bedrijfsvoering; ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid en/of werkwijzen.

Bij Triaspect is Hanneke verantwoordelijk voor projecten op het gebied van kwaliteit en veiligheid o.a.bij implementaties van Triasweb. Ze verricht onderzoek naar incidenten in de zorg. Dit voert ze uit in de rol als kwaliteitscoach om teams te ondersteunen bij het uitvoeren van analyses en aanbevelingen en conclusies te bespreken met het team en als onafhankelijk voorzitter bij calamiteitenonderzoek. Ook op het gebied van rapporteren met betrekking tot calamiteiten/incidentenonderzoek wordt haar expertise ingezet. Tevens heeft ze een workshop ontwikkeld over rapporteren bij calamiteitenonderzoek, hoe schrijf je een goed verslag.

Hanneke is een praktisch ingestelde projectmanager en adviseur, die snel de samenwerking vindt en zoekt naar de aanwezige slagkracht. Haar intentie is om het fundament te leggen en te ondersteunen zodanig dat de organisatie snel weer op eigen kracht verder kan. Voordat ze het project loslaat zorgt ze er samen met de organisatie voor dat een goede borging tot stand is gekomen.

hanneke@triaspect.nl

024-4100050

Neem contact op Terug