Jill Abhelakh

Jill Abhelakh

Trainer

Jill Abhelakh is Toegepast Psycholoog en heeft een brede interesse voor het gedrag van de mens. Tijdens en na haar studie is Jill in verschillende branches werkzaam geweest.

Ze heeft gewerkt op een 24-uurs acute zorgafdeling waar ze patiënten met ernstige psychiatrische problematiek begeleidde. Zo dicht bij de zorg heeft ze het belang van goede veiligheidsmaatregelen en een goed functionerend team aan den lijve ondervonden. Daarnaast heeft Jill haar afstudeeronderzoek afgerond bij een groot ICT-bedrijf en heeft ze tevens als event manager haar organisatie en coördinerende kwaliteiten kunnen ontplooien.

Altijd een hoofd vol ideeën en creatieve oplossingen, die Jill graag omzet in concrete acties. Met haar empathisch vermogen en behoefte dingen kritisch te analyseren en te optimaliseren, heeft Jill veel belangstelling voor de persoonlijk ontwikkeling van mensen en kwaliteitsprocessen in organisaties. Haar ervaringen in de zakelijke branche zijn een goeie aanvulling op de persoonlijke benadering die ze vanuit de zorg heeft meegekregen. Jill is graag onderweg en is het liefst onder de mensen. Binnen Triaspect is Jill nu werkzaam als trainer en kenmerkt zij zich door haar enthousiasme en leergierigheid.

jill@triaspect.nl

024-4100050

Neem contact op Terug