x13LRIMG_8707

Kim Alders

Partner/ISO

Kim Alders is sinds 1999 werkzaam in ICT. Begonnen als applicatietester, daarna als software-ontwikkelaar en interaction designer en uiteindelijk als websitebouwer. Vanaf 2008 is zij aan het werk voor Triaspect. Op dit moment is zij
• ontwikkelaar van de voorkant van TriasWeb. Ze houdt zich bezig met gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en gepersonaliseerde TriasWebomgevingen voor klanten die graag hun eigen look-and-feel terugzien in ons leer- en verbetersysteem.
• adviseur bij implementatietrajecten van TriasWeb. Door haar ervaringen als coach en docent weet ze organisaties goed te begeleiden bij hun proces en haar ervaring als ontwikkelaar van TriasWeb zorgt ervoor dat de technische mogelijkheden van TriasWeb goed benut kunnen worden tijdens de implementatietrajecten.
• verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging binnen Triaspect. In haar rol als information security officer is zij aanspreekpunt voor klanten als het gaat om privacyaspecten en verwerkersovereenkomsten. Verder begeleidt zij de certificeringsaudits voor de NEN7510.

kim@triaspect.nl

06-46170654

Neem contact op Terug