Referenties

Triaspect is werkzaam binnen alle branches in de Nederlandse gezondheidszorg. Hieronder kunt u de ervaringen met Triaspect op het gebied van TriasWeb, trainingen of advies lezen van enkele gebruikers of deelnemers. Wilt u meer weten over onze referenties? Neem dan contact met ons op.

’s Heerenloo

Wij gaan, met TriasWeb als basis, een integraal systeem ontwikkelen met de focus op verbeteren en leren van incidenten. Zodat de cliënt de meest goede en veilige zorg krijgt. Onze medewerkers kunnen envoudig MIC- en MIM-meldingen doen via TriasWeb. Het gezamenlijk doel is om de meldingen succesvol te registreren, te analyseren, te leren van de incidenten en teams onderling het gesprek daarover te laten voeren.

Miriam Steegers over TriasWeb. , 's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen

Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd

Naar aanleiding van een uitgevoerd calamiteitenonderzoek ontving de Zorgboog een brief van de IGJ met daarin onder andere het bericht:

“De inspectie vindt op basis van de door verstrekte gegevens, dat u het gebeurde zorgvuldig heeft onderzocht. De inspectie complimenteert u met de grote inspanningen die u heeft verricht om te proberen de oorzaak van het gebeurde boven tafel te krijgen.”

Raad van bestuur van de Zorgboog

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Zeer tevreden met jullie hulp en adviezen.
Dit helpt echt om het calamiteiten melden en analyseren professioneler neer te zetten binnen onze organisatie!

Over advies & calamiteitenonderzoek, Enkele andere organisaties die wij hebben geadviseerd zijn: Pleyade, Stichting Humanitas en Careyn.

GGZ-Centraal

Ik zou TriasWeb zeker aanraden, met als reden dat TriasWeb niet alleen een handig en inzichtgevend systeem is; maar vooral om dat jullie een heldere visie hebben op veilig melden. Als beheerder ben ik zeer blij hoe weinig tijd ik hiermee kwijt ben, het beheerscherm zit goed in elkaar.

TriasWeb helpt onze organisatie zeker met het in kaart brengen van de oorzaken van incidenten en het vormgeven van verbetervoorstellen. De grootste winst zit hem in de snelle feedback van de afhandelaar op de melding en het samen nadenken over verbetervoorstellen.

Matthijs Jantzen over TriasWeb, Enkele andere GGZ-organisaties die met TriasWeb werken zijn: Pro Persona, RIBW Brabant en Reinier van Arkel

Carante Groep

De deelnemers zijn erg enthousiast over de inhoud van de training, goed opgezet en kwaliteit van de inhoud ook goed.

Daarbij ook een goede trainer met veel kennis en expertise bovendien in  staat om dit over te brengen aan de deelnemers

Opleidingscoördinator over de trainingen voor calamiteitenonderzoekers, Enkele andere organisaties waar de Prisma Plus training is gegeven zijn: Leger des Heils, de Lelie Zorggroep en DrieGasthuizenGroep.

Frionzorg

De training kende een goede afwisseling van theorie en praktijk en sloot erg goed aan bij onze groep. In zijn totaliteit gaven

De trainster gaf mooie, aanvullende informatie en had veel voorbeelden. Ze wist goed in te spelen op de dynamiek van de groep en de casuïstiek van de organisatie. Ze heeft een prettige manier van doorvragen en kan feedback geven op een positieve wijze.

De training was verdeeld over verschillende dagen, dus er is voldoende tijd om alle informatie te delen. Al met al, van voorbereiding tot en met evaluatie: alleen maar complimenten!

Deelnemers aan het Volgende Keer Beter - traject, Deze training hebben we ook verzorgd bij Avondlicht, Interzorg en Reinier van Arkel

Zorgspectrum

TriasWeb is een goed hulpmiddel voor het in kaart brengen van veiligheidsincidenten. Met name de eenvoud van het genereren van rapportages en de simplicity van het melden maakt Triasweb tot een nuttig hulpmiddel. Trends zijn direct zichtbaar. Hierdoor kunnen medewerkers ook zelf aan de slag met het verbeteren, zodat er adequaat gereageerd kan worden om de trends te reduceren.

De invulling en het gebruik stem je gezamenlijk af met Triaspect en dit werkt zeer prettig. Afspraken worden nageleefd en ze staan open voor verbeteringen.

 

Johan Gubbens over TriasWeb., Enkele andere VVT-instellingen die TriasWeb gebruiken zijn: Stichting Humanitas, DrieGasthuizenGroep en Innoforte.

Open training Prisma Light

Een fijne training die goed aansluit op de verschillende werkvelden. Er zijn deelnemers uit verschillende werkgebieden zijn, dat is extra leerzaam. De training heeft een logische opbouw en er is een goede balans tussen theorie en praktijk. De trainster was deskundig, speelde goed in op groep en gaf voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Deelnemer aan de open training op ons kantoor, De open trainingen worden regelmatig georganiseerd, kijk in onze agenda voor data.

Lijn5

De training was gestructureerd door een goede opbouw. Er was genoeg ruimte voor vragen en de trainster was goed in staat om in te spelen op het groepsproces. Inhoudelijk was het een goede training, waarmee we veel geleerd hebben in korte tijd.

Deelnemer aan de training Prisma Light, Onze Prisma Light-methode is ontwikkeld in samenwerking met Actiz en biedt praktische handvatten voor een prisma-analyse. Kijk voor meer informatie op de pagina over Prisma Light.

S&L-zorg

Ik zou de training ‘Veranderen met PIT’ omschrijven als interessant, verfrissend en inspirerend. Er werd veel informatie gegeven, die goed na te lezen was in het werkboek dat we ontvingen. De trainster gaf veel ruimte voor verhalen, maar wist ook weer goed to the point komen. Ondanks de vele informatie was de dag beslist niet saai!

Deelnemener over de training 'Veranderen met PIT', Enkele andere organisaties waar wij de training Veranderen met PIT hebben verzorgd zijn: Warmande, Reinier van Arkel en ASVZ.