RI&E voor kleine organisaties

Ook als kleine organisatie, met minder dan 25 werknemers, dient u een RI&E uit te voeren. Dit hoeft geen kostbare en ingewikkelde aangelegenheid te zijn, Triaspect biedt u een workshop aan waarbij u in anderhalve dag voldoet aan alle wettelijke eisen.

In deze training van anderhalve dag zet u zelf een RI&E uit en vormt u met Pythia Light een Plan van Aanpak. Tijdens de eerste dag van de workshop krijgt u een introductie van de achtergronden van de RI&E door onze arbeids- en veiligheidskundigen. U leert risico’s te inventariseren en evalueren met Pythia Light, waarmee u als gebruiker alle benodigde risico’s in beeld krijgt.

Vervolgens gaat u deze vaardigheden in praktijk brengen! Een maand later zullen de uitkomsten van de scans tijdens de terugkomochtend besproken worden en vertaald in een eigen Plan van Aanpak. Hiermee voldoet uw organisatie aan de wettelijke richtlijnen rondom het uitvoeren van de RI&E. Natuurlijk zult u daarna zelf in uw organisatie aan de slag moeten gaan met de te nemen verbetermaatregelen beschreven in het Plan van Aanpak.

De totale kosten voor de workshop bedragen €795,-. Dit is inclusief heerlijke lunch tijdens de training en een jaarlicentie Pythia Light. Kijk voor de data waarop deze workshop georganiseerd wordt in onze agenda. U kunt zich middels de agenda ook inschrijven voor de training. Mocht u nog vragen hebben hierover, neem dan contact met ons op.