Opfris Prisma Light

Binnen een organisatie houden zich vaak meerdere mensen bezig met het analyseren van incidenten. In het verleden heeft u hiervoor bijvoorbeeld een training gevolgd of heeft u zich de methode op een andere wijze eigen gemaakt. Om actueel te blijven en te voorkomen dat u verzandt in automatismen raden wij u aan een opfristraining Prisma Light te volgen. Tijdens deze training wordt de eerder opgedane kennis opgefrist aan de hand van zelf ingebrachte praktijkcasussen.

Doelgroep Medewerkers die eerder de Prisma Light training hebben gevolgd en behoefte hebben aan het opfrissen van hun Prisma-kennis.

Deelnemers Maximaal 12 deelnemers

Informatie aanvragen Aanmelden

Tijdens deze training wordt de Prisma Light-methodiek opgefrist. Alle stappen worden kort doorlopen en de deelnemers worden bijgepraat over de nieuwste wet- en regelgeving. De door de deelnemers ingebrachte casuïstiek  uit de dagelijkse praktijk zorgt er vervolgens voor dat de theorie gaat leven in praktijksituaties.  Daaropvolgend kunnen er verbetervoorstellen worden geformuleerd voor de eigen afdeling of instelling. De deelnemers krijgen voorafgaand aan de training de gelegenheid om vragen bij de trainer in te dienen die tijdens de training centraal met de groep kunnen worden besproken. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om kennis en inzichten met elkaar te delen en zo van elkaars ervaringen te leren.

Varianten
De opfristraining wordt doorgaans incompany verzorgd, maar u kunt ook middels open inschrijving aan deze training deelnemen. De opfristraining omvat één dagdeel van 3 uur. Desgewenst kan de training als incompany variant worden uitgebreid tot twee dagdelen. Kijk in onze agenda voor de geplande open trainingen. Of klik op de ‘aanmelden’ knop en meld u direct aan.

 

Informatie aanvragen Aanmelden

Open training Prisma Light

Een fijne training die goed aansluit op de verschillende werkvelden. Er zijn deelnemers uit verschillende werkgebieden zijn, dat is extra leerzaam. De training heeft een logische opbouw en er is een goede balans tussen theorie en praktijk. De trainster was deskundig, speelde goed in op groep en gaf voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Deelnemer aan de open training op ons kantoor, De open trainingen worden regelmatig georganiseerd, kijk in onze agenda voor data.

Lijn5

De training was gestructureerd door een goede opbouw. Er was genoeg ruimte voor vragen en de trainster was goed in staat om in te spelen op het groepsproces. Inhoudelijk was het een goede training, waarmee we veel geleerd hebben in korte tijd.

Deelnemer aan de training Prisma Light, Onze Prisma Light-methode is ontwikkeld in samenwerking met Actiz en biedt praktische handvatten voor een prisma-analyse. Kijk voor meer informatie op de pagina over Prisma Light.