TriasWeb bij ’s Heerenloo

Een nieuw jaar en ook een nieuwe samenwerking! Binnenkort zal ‘s Heerenloo, landelijke aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, gaan werken met TriasWeb. In ons systeem kunnen medewerkers onder andere op eenvoudige wijze MIC- en MIM-meldingen doen.

Miriam Steegers, beleidsmedewerker bij ’s Heerenloo: “Onze droom is een integraal systeem ontwikkelen met de focus op verbeteren en leren van incidenten. Zodat de cliënt de meest goede en veilige zorg krijgt. Straks hebben we een tool waarmee we eenduidig alle meldingen invoeren, opvolgen en kunnen analyseren conform beleid.” 

Wij kijken uit naar deze samenwerking! Ons gezamenlijk doel is om de meldingen succesvol te registreren, te analyseren, te leren van de incidenten en teams onderling het gesprek daarover te laten voeren.

Heeft u ook interesse in TriasWeb als basis voor uw VeiligheidsManagementSysteem? Kijk dan op de pagina TriasWeb en neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of om een online demo in te plannen.