TriasWeb/Pythia op nieuwe browsers

Afgelopen zomer hebben we in onze Triascoop de nieuwe huisstijl en website gelanceerd. We hebben daarbij ook aangekondigd dat het uiterlijk van TriasWeb/Pythia zal veranderen en vanaf januari 2017 een moderne & frisse uitstraling zal krijgen. Tevens zal TriasWeb/Pythia vanaf januari 2017 alleen de moderne browsers ondersteunen.

Browsers
Bij deze nieuwe lay-out van TriasWeb/Pythia hoort ook een nieuwe opbouw van de TriasWeb-schermen. Daarom zullen we de voorwaarden uit onze SLA scherper gaan naleven: in onze SLA staat dat een moderne browser nodig is om TriasWeb en Pythia te kunnen gebruiken. Vanaf januari 2017 zal dat ook daadwerkelijk zo zijn: we ondersteunen TriasWeb/Pythia op de laatste twee versies van Internet Explorer/Edge, Firefox, Chrome en Safari voor Mac. Indien u toch met een (of meerdere) verouderde browser(s) TriasWeb wilt kunnen benaderen, zullen we een maatwerkoplossing voorstellen.

Webinar

Op maandag 11 januari 2017 om 10.00 uur zullen we de nieuwe lay-out van TriasWeb presenteren. U kunt zich inschrijven voor dit webinar via de agenda op onze website.